MYSIG SÖNDAG

Everyday life / Permalink / 0
äntligen hemma

Godmorgon!
Idag vaknade jag vid tio, så ska strax gå upp och äta lite frukost. Jag har dock fortfarande lite ont i magen.. Hoppas verkligen det går över snart!

Annars idag ska jag bara ta det lugnt och mysa med A, titta på någon film och så ska vi träna. Så får se om jag är tillräckligt pigg för träning, eller om jag stannar hemma när han sticker iväg. 

PUSS

MOT SKÅNE

Everyday life, Travel / Permalink / 0Sådärja, då har en vecka gått och det är dags för oss att köra hemåt igen. Vi har nyss ätit lite frukost och ska strax packa in det sista i bilarna och köra. Så nu väntas det "endast" 70 mil tills vi är hemma igen. 

PUSS

VÅFFLOR & TRIX

Everyday life, Travel / Permalink / 2


Hejhej!
I eftermiddags gick vi en runda till våffelstugan och åt vars en god våffla. Jag tog en med löjrom, créme freiche, rödlök och citron - riktigt smarrigt!
Mätta och glada gick vi bara precis utanför våffelstugan och tittade på när brorsan min trixande lite på några gupp. Haha känns ju kul att jag knappt kan åka vanligt och han snurrar runt i luften och sånt med sina skidor... Men men, jag nöjer mig med att åka i enkla backar!

Hoppas er dag varit bra,
PUSS
Till top