SHOPPING

Everyday life / Permalink / 0

Efter många om och men beslutade jag mig för att följa med mamsen och papsen till Helsingborg, trots min huvudvärk som vägrar försvinna.. Men så fort jag fick höra att vi skulle titta på inredning blev jag ju genast på bättre humör, för det är ju så kul! 

Så väl i Hbg besökte vi välja, Ikea, Mio och Jysk.. En lång eftermiddag med andra ord. Men vi fick med oss en hel del hem också, nödvändiga och snygga saker dessutom haha. Och givetvis sörplade jag i mig en juice från Naked Juice Bar när vi väl var på Väla. 

Nu ligger jag däremot i soffan och halvsover. Proppmätt efter kvällsmaten som bestod av tacos och trött efter dagens ansträngande aktiviteter😉 

Hoppas er fredag varit toppen!
PUSS

BETTER

Everyday life / Permalink / 0

Efter 2 panodil och några timmars sömn mådde jag lite bättre och tvingade mig iväg till jobb. Och tur va det för det visade sig att jag skulle jobba tillsammans med Johanna, vilket gjorde kvällen mycket roligare. Sen vann Rögle med 8-0, en liten bonus😉

Nu ska jag bara få i mig lite mat, väldigt försenad kvällsmat.. Men men, sen väntas sängen. Imorgon är det fredag ju! Så skönt att veckan är över haha, helgen har roliga planer dessutom. 

PUSS GODNATT

COFFEE

Everyday life / Permalink / 0

Hej på er!
Sitter på mattelektionen och försöker koncentrera mig med hjälp av kaffet. Går dock inget vidare då jag har fruktansvärd huvudvärk.. Vet inte när jag ska bli frisk, verkar ju inte bli det denna veckan heller..

Ikväll väntas det jobb, om jag mår bättre vill säga. Annars är det inget speciellt som står på dagens schema. 

PUSS
Till top