Första dagen..

Everyday life / Permalink / 0
 

I'm home efter första dagen på jobbet, vilket har varit en både stressig och rolig dag. Mycket kläder som ska packas upp, vikas, prissättas och larmas osv. Men det är kul som sagt!
 
Vid tvåtiden kom Emma och mötte upp mig för en lunch på Graffiti. Eller ja, lunch för mig och fika för henne, som redan ätit pizza haha. 
 
Nu ska Emma och jag strax fota lite bilder, som strax kommer in här på bloggen. 
 
Vi hörs!
Puss
 
 

Cozy day

Everyday life / Permalink / 0


Dagen: Vid tvåtiden träffade jag Amanda nere på torget, och därifrån förflyttade vi oss snabbt in på Espresso house för en mysig fika. Så mycket att ta igen nu efter veckorna vi varit ifrån varandra, både när det gäller kärlek och tjejsnack. 

Efter fikan promenerade vi lugnt hem till mig och låg sedan bara i sängen och slappade. Emmis gjorde även oss sällskap lite senare. 

Nu har jag precis ätit kvällsmat - mammas underbart goda kålpudding. Så jag är hyfsat väldigt mätt.... Jag ska strax dra mig in mot sängen för att både  ta igen lite sömn från igårnatt, och för att vara utvilad inför morgondagen då det bland annat väntas jobb på Quinte.

Puss 

Söndag

Everyday life / Permalink / 0


Godmorgon!

Jag vaknade för en liten stund sedan och sitter just nu och käkar en god frulle. 

Gårdagen blev perfekt, fest med mina vänner! Och en och annan pinsamhet... Jag landade iallafall i sängen vid halv fem, och därefter somnade jag gott!

Idag är planerna att jag först ska en runda till det nya huset för att hjälpa pappa med några saker. Efter det ska jag vidare ner till stan för en fika med min saknade Amanda❤️

Ni får ha en bra söndag!
Puss


Till top