COSY DAY

Everyday life / Permalink / 0

Hejhej!
Idag sov jag till halv tio, vilket va underbart skönt. Sen gick jag en liten promenad i det soliga vädret och nu myser jag bara rundor här hemma i mjukiskläder och mina gosiga morgonskor som jag fick i julklapp. 

Planerna för idag är att eventuellt sticka till gymmet en sväng och sen duscha och börja fixa mig i tid inför kvällen. För det är ju Nyårsafton idag, vilket känns lite småkonstigt.. Tiden går så himla snabbt! Men jag ska iallafall till Lina på middag ikväll och därefter blir det utgång. 

Hoppas er afton blir fantastisk och så önskar jag er Gott Nytt År!

PUSS

364/365

Everyday life / Permalink / 0

Hej på er!
Idag började jag jobba kl 8 och jobbade till 15. Då stack jag hem och åt ett snabbt mellanmål innan det va dags för gymmet. 

Efter det gick jag inom Ica påväg hem och handlade lite inför ikväll då A kommer och käkar. Resten av familjen är på hockey, så det blir en myskväll. 

PUSS

INGENTING

Everyday life / Permalink / 0

Idag är en sån dag då jag absolut inte har gjort någonting alls, men ändå på ett skönt sätt. Jag sov tills jag vaknade av mig själv imorse, vilket blev vid tiotiden. Jag åt en god frukost och sen har jag bara legat och myst framför en film.
 
Jag tänkte titta på en film till innan jag drar mig ner mot stan en sväng för att fixa några ärenden.
 
PUSS PÅ ER
Till top