SUMMARY OF 2014

Everyday life / Permalink / 1
EN LITEN SAMMANFATTNING AV VAD SOM HÄNT DETTA ÅRET,
NU NÄR DET BRÖJAR GÅ MOT SITT SLUT. 
 
 
LONDON 
I februari åkte jag, Emma och våra mammor på en liten shoppingresa till London. Det var fantastiskt roligt, och verkligen en sak jag vill göra om. Förutom all shopping så hann vi även med att titta på musikalen Bodyguard och även åka in till en förort där vi testade på en lyxig afternoon tea. London är verkligen en underbar stad!
 
 
 
 
 
BRUNCH
Efter en av alla våra galna festnätter hade Alex ordnat ihop en supergod brunch. En hur mysig grej som helst som man tyvärr gör alldeles för sällan. 
 
 
 
 
 
 
FASHION
En supersnygg, lite längrea jeanskjol från Gina och en urläcker jacka från Lindex fick flytta in i min garderob.
 
 
 
 
 
 
AFTERNOON TEA
Då min kusin och hans flickvän jobbar på Grand så blev vi bjudna dit på afternoon tea. Såå mycket att välja på och såå gott och man blev såå mätt haha. Men verkligen en grej jag kan rekomendera om man vill göra något mysogt en söndag.
 
 
 
 
 
 SKOLAVSLUTNING
Sen var det skolavslutning så vi firade på bästa mljliga sätt genom att först välkomna hem kära Clara som bott i Kina ett år, och därefter dra till Dk där hundratals andra också firade in sommarlovet. Så mysig dag!
 
 
 
 
DEN OMTALADE KVÄLLEN
Jag skrev om denna kvällen då när jag hade min 30 dagars challange (som jag aldrig gjorde klart..), och det är verkligen en kväll jag sent kommer glömma. Den var så spontan oh bara allmänt grym. Livet var på topp helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 

MIDSOMMAR
Den finaste och härligaste högtiden på året, som jag i år firade på bästa sätt med mina underbara vänner. Även om kvällen kanske slutade lite väl tidigt så blev det ännu en underbar kväll som jag sent kommer glömma. 
 
 
 
 
 
MYSIGA SOMMARSTUNDER
Här är tre av mååånga mysiga sommarstunder. Den första bilden är på mig och Louise A, när vi bestämde oss helt spontant en dag att ta bussen till båstad för en dag på stranden där. Hur mysigt som helst, och definitivt något jag kommer göra fler gånger nästa sommar!
 
Nästa bild är på mig och Lina, när hon sov hos mig i Arild. En mysig kväll med grillning, kvällsdopp och det vanliga tjejsnacket.  
 
Louise B var också ute i Arild med mig en kväll, och vi dukade upp med en massa gott nere på klipporna. Även detta gjorde jag allt för sällan i somras.. får bli bättring på det nästa år!
 
 
 
 
 
IVÖ
Som alla andra år åkte vi till våra släktingar på Ivö, en tradition som jag vill ha kvar så länge som möjligt. För det är så fantastiskt mysigt! När vi alla ligger på deras brygga nere vid sjön, tittar på när vissa åker vattenskidor, äter tillsammans på kvällarna, badar bastu på nätterna... Ja, behöver jag säga mer?
 
 
 
 
 
 
 
GRILLBUFFÉ
Ännu en gång blev vi bjudna till Grand Hotell i Mölle, fast denna gången på grillbuffé. Och man blev ännu en gång oerhört mätt av all god mat. Helt sjukt egentligen hur allt kan vara så gott haha. Vi gick även en runda runt på hotellet och tittade in i sviterna, helt otroligt fina med fantastisk utsikt. 
 
 
 
 
 
 
FÖDELSEDAGSFIRANDE
Både Amanda och Louise hade party när de fyllde år, Amanda 17 och Louise 18. Älskar födelsedagsfester, alla är så glada och det är så trevligt!
 
 
 
 
 
 
 
HALLOWEEN
Denna afton firade jag med underbara vänner, först förfest och sen vidare till Bahnhof. Vi hade riktigt kul den kvällen, vad jag minns iallafall haha. Trivdes som katt helt enkelt. 
 
 
 
 
 
SPRAYTAN
Jag gjorde spraytan för första gången, och blev även väldigt nöjd. Jag gjorde det på Salong Divino, och kan starkt rekomendera stället för bra service och bra pris.
 
 
 
 
JA, DET VAR DET. HOPPAS PÅ ETT MINST LIKA BRA ÅR 2015.
PUSS
 
 
 
 
 

GODMORGON

Everyday life / Permalink / 0

Godmorgon!
Inatt blev det lite senare än vad jag tänkt mig.. kom inte hem förrän närmare 4 då Dellan och jag gjorde Stensson sällskap till Statoil och därefter följde med honom hem. Sen vet ni hur timmarna går snabbt när man bara snackar en massa skit haha. 

Nu har jag iallafall nyss varit iväg och fått sålt en klänning, perfekt med lite extra cash. Mormor & morfar kommer strax hit och ska hämta lite saker, sen efter det ska jag sova en stund till. Man vill ju inte vara trött ikväll. 

Hoppas ni får en toppen dag, kväll och natt. Så önskar jag er ett Gott Nytt år!
PUSS

BECAUSE I'M HAPPY

Everyday life / Permalink / 1


Hemma nu efter ett härligt pass på jobb. Har hunnit äta också och nu ska jag göra lite småsysslor inför morgondagen.

Är bara så fantastiskt glad just nu.. Extremt taggad inför imorgon och på lördag, då det är min födelsedag för er som inte visste det. En grym vecka med andra ord. 

PUSS
Till top