Waterskiing

Everyday life / Permalink / 0

Hej på er!

Har haft en mysig start på helgen som ska spenderas här på Ivö hos våra släktingar. 

Solen letade sig igenom molnen trots att det såg dåligt ut med det när vi anlände innan idag. Men när vi väl kom ner till sjön så blev det hur fint väder som helst! Så där har vi varit hela dagen och brorsan och kusinerna har åkt både vattenskidor, ringen och nån annan bräda som man står på.. Jag har dock bara suttit i båten och tittat på, för jag har ju körtelfeber hehe😄 (är inget fan av fart kombinerat med mycket vatten, så trivs bättre i båten). 

Nu är vi alla lite trötta och sitter bara och myser i uterummet med tända ljus och lugnt snack!

Ha det bra!
Puss

Wi-fi...

Everyday life / Permalink / 0


Godkväll!

Då jag för tillfället bor i min sommarstuga så blir det lite ont om blogginlägg såhär i slutet på månaden eftersom mitt internet ofta tar slut och vi inte har något wi-fi haha..  Jag hoppas ni står ut med det! Mina dagar är inte så intressanta ändå.. Mest samma sak dag efter dag!

Men ikväll är vi hos mina kusiner med släkten, god mat och en underbar kväll! De andra sitter fortfarande ute, jag gick dock inte för jag inte mår så bra. 

Imorgon ska familjen och jag till några släktingar på Ivö. Vi åker alltid dit vid denna tiden på året och sover över där. Det är såå mysigt! Sena kvällar med bastu och bad, vin och öl, härligt sällskap och skratt och bara allmänt mysigt där på ön! Så det ser jag fram emot, trots min lilla sjuka..

Hoppas ni har det bra!
Puss

Rusthållargården

Everyday life / Permalink / 0En mysig kväll med familjen på vinterassen i Arild. Kändes som man satt någonstans i Medelhavet, riktigt skönt väder! God mat också såklart, perfekt att ha så nära till det goda!

Puss
Till top