DETAILS

Everyday life, Fashion, NewIn / Permalink / 1
Solglasögon från Åhléns collection
 
 
 
 Örhängen från Glitter
 
 
 
Röda ballerina från Tory Burch
 
 
 
 Halsband från Glitter
 
 
 

BLACK&WHITE

Everyday life / Permalink / 0
Dagens outfit: vit blus, svarta jeans, röda ballerina & en vit kappa
 
Hej på er!
Dagen har varit lugn samtidigt som det varit hektisk haha.. Imorse hade vi vår två timmar långa sociologilektion och den var rätt skön då vi håller på med ett stort arbete som man helst jobbar med hemma. Sen var det historialektion där vi lyssnade på redovisningar. På vår långa lunch gick jag faktiskt och jobbade en timme på Quinte då de behövde personal där över lunchen, perfekt! 
 
Nu är jag dock tillbaka på skolan igen för att ha vår sista lektion för dagen, matematik. När jag slutat ska jag hem och dra igång med plugget direkt. Vi satt och snackade i klassen idag och konstaterade att så mycket plugg som vi har nu, har vi aldrig haft förut.. Så ja, det är en hel del som ska göras.
 
PUSS

MÅNDAGSMYS

Everyday life / Permalink / 0

Hej på er!
Då vår första lektion var inställd idag så hade vi sovmorgon till halv tolv - skön start på veckan. Två lugna lektioner och en tvåtimmars håla däremellan stod på schemat. 

När vi slutat gick Amanda och jag hem till mig och gjorde pannkakor till mellis. Mums! Vi snackade lite om helgens bravader och givetvis om Grekland-resan också.

Vid fem tog hon bussen till jobb och nu ligger jag här i sängen. Ska både städa och plugga, vet bara inge vad jag ska börja med.. Vilket är roligast liksom haha?

PUSS
Till top