Underbar dag

Everyday life / Permalink / 0

Snart är det slut på detta skolåret, och det firar niorna på min skola med att hitta på en massa kul nu de sista dagarna. Igår var min klass i Helsingborg och spelade beachhandboll, superkul!! Idag har vi haft spex, vilket betyder att alla nior har klätt ut sig. Och Gud vilka idéer folk har, haha. En riktigt rolig dag i "skolan" har det varit iallafall.
När jag slutat kom Ragne till mig för att vi senare åkte vidare till Helsingborg för att titta på alla fina studenter på deras bal. Underbara klänningar och stiliga kostymer. Väl hemma i Ängelholm igen så blev det kvällsmat på Simons med Ragne och mammi, mysigt! Vilken underbar dag är de rätta orden. 

 

Brunch

/ Permalink / 0

Har precis ätit världens godaste morsdags-brunch. Senare ska jag och familjen till mormor och morfar för lite grillning, vilken känns omöjligt att få ner i magen nu efter brunchen... Men det ska nog gå bra haha.
Ha en bra dag och gör en ännu bättre dag för era mödrar! Kram

Down

/ Permalink / 0

Som ni antagligen redan märkt så bloggar jag inte så värst mycket för tillfället. Det lär fortsätta i detta stuket ett tag framöver, men jag ska försöka slänga in ett inlägg då och då när jag får tid över!!
Endast 16 dagar till sommarlovet nu, så kämpa på!
Kram

Till top