TB

Everyday life / Permalink / 1

Tb till en av de bästa resorna jag varit på. Folk må tycka vi var konstiga som hellre åkte på utflykter & simmade med sköldpaddor, istället för att festa. Men jag ångrar ingenting! 

Det var en riktig upplevelse att simma med sköldpaddor, det kändes som man var i en film, och nu när man tittar tillbaka på bilderna känns det overkligt. Och på utflykterna fick vi se och göra hur mycket som helst.. vi dök i grottor, hoppade från båtens tak, köpte chips ifrån en båtkiosk, åt på en öde ö, snorklade på en av världens mest kända stränder, simmade igenom undervattensgrottor och så mycket mer. Ja, verkligen en minnesvärd resa!

PUSS

1:A ADVENT

Everyday life / Permalink / 1

Sitter just nu och tittar på Beck med mamma, och snacka om att det är mysigt att vara inomhus nu när det är storm ute. Tända ljus, gosig filt, film och så hör man ljud från stormen utifrån. 

Idag blev det som sagt ändrade planer. Efter en skön sovmorgon åkte jag och familjen till mormor & morfar och fikade där. Hur mysigt som helst! 

Sen väntade det jobb, så det blev tyvärr ingen julskyltning för min del detta året.. Men men, jag har haft en supermysig första advent ändå!

PUSS


MOT JOBB

Everyday life / Permalink / 0

Så ja, då var det dags för mig att bege mig mot jobb. Blev helt ändrade planer idag så jag har inte alls gjort det jag tänkt göra haha. Men mer om det sen!

PUSS
Till top