Välkomna hem

Everyday life / Permalink / 0
Mina älsklingar har kommit nu!
Jag menar förstås stövlarna nedad som jag beställt ;-) Hela förra höst/vintern gick jag utan några svarta varken stövlar eller boots, förutom ett par med klack som jag använde till fint. Så nu tyckte jag det var dags att införskaffa ett par. För även om man har stövlar i massor av andra färger så är det alltid bra med svarta, det passar till allt liksom! 
 
 

Drömmer mig tillbaka

Everyday life / Permalink / 0

Godmorgon!
Hur är det med er? Med mig är det bra iallafall! Efter en ljuvlig frukost med familjen ligger jag nu i sängen och drömmer mig bort. Både mamma och jag har sagt att vi helt klart ska åka till London igen, för det var en så underbar stad. Och nu är i princip det enda jag vill att åka tillbaka dit. Det var ju så fantastiskt mysigt!
Det vimlade av folk från alla olika kontinenter, och då även folk som pratade den där härliga, brittiska dialekten. All shopping (såklart). Den goda maten, och inte minst de ljuvliga nutellapannkakorna man köpte i små stånd längs gatorna. De röda, omtalade bussarna. Hur hela staden lystes upp av de otroligt fina byggnaderna på kvällarna. Ja, helt enkelt en underbar stad, som jag måste återbesöka snarast!

Fredagsmys

Everyday life / Permalink / 0

Sitter på graffiti (för tredje dagen i rad haha) och fikar lite med mamma. Har precis tränat och innan det hade vi en aktiv idrottslektion. Så jag tyckte jag förtjänade lite gott nu :-)
Senare ikväll ska jag med familjen till mormor och morfar och grilla med kusinerna. Så det blir en lugn och mysig fredag för min del!
Kram

Till top