FREDAG

Everyday life / Permalink / 1

Bild från promenaden i helgen. 


Hej på er!
Ligger just nu i sängen och är helt utslagen, varför vet jag dock inte. Fick skippa träningen idag då jag inte mådde så bra. Så nu ska jag sova en stund i hopp om att vakna piggare så jag kan följa med Emma och Mmmie ut ikväll. 

Isåfall kommer Emma till mig runt 6 och då ska vi laga tacos (tröttnar aldrig på den rätten) och efter det fixar vi oss lite innan Mimmie också kommer. Så ska vi förfesta lite här innan vi drar oss vidare mot Helsingborg. En bra kväll hoppas vi på!

PUSS

DAGEN I STORA DRAG

Everyday life / Permalink / 0


Min dag har i princip sett ut såhär. Skola, den längsta och tråkigaste dagen på veckan.. Sen träning med Naomi, det blev rygg och bröst idag. Därefter väntades plugg för hela slanten + en liten paus med taco-mys med morbror och hans fru som kom hit en sväng. Mysigt! Dock har jag en del kvar i plugget då vi har psykologiprov imorgon.. Ett väldigt intressant ämne, men himla svårt!
 
Så nu ska jag ta tag i det sista och sen gosa ner mig i sängen för några timmars sömn innan fredagen och helgen drar igång. Det väntas en helg full av planer, roliga sådana dessutom!
 
PUSS
 

Tack för tipsen i förra inlägget förresten, jättekul att ni är intresserade och engagerar er! Ska givetvis ta vara på era tips väl så snart jag får tid.
 
 

TIPS?

Everyday life / Permalink / 2
 
 
Som ni kanske märker så har jag en så kallad bloggtorka just nu... Mina dagar är näst intill exakt likadana, det händer inget speciellt alls känns det som. Och det är ju ganska trist för er att läsa om samma sak varje dag, eller?! 

Iallafall tänkte jag fråga er om ni har något tips eller önskan om vad jag ska blogga om, någon utmaning eller bara någon fråga. Jag skulle verkligen bli glad om ni kommenterade det här, för det skulle ju helt enkelt bli roligare för både er och mig. 
 
Så som sagt, kommentera och tipsa mig om hur jag ska liva upp bloggen!
PUSS
Till top