HALLOWEEN

Everyday life / Permalink / 0

Godkvällens!
Idag har jag varit på Ikea och Väla med mamsen, fick med mig några fynd därifrån som ni ska få se en annan dag.

Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Kvällen har bestått av jobb på ishallen där det var halloweentema och därav mina snygga ärr i ansiktet och på halsen😉 

Imorgon ska jag bara ta det lugnt, luncha på stan med Lina och bara mysa. Hoppas ni får en härlig helg,
PUSS

FELT LIKE A PRINCESS

Everyday life / Permalink / 0

Imorse åkte mamma och jag mot Malmö för att titta på lite balklänningar. Ja, det känns ju väldigt tidigt med tanke på att balen inte är förrän i maj. Men det är lika bra att få det gjort så man inte kommer en vecka innan balen utan klänning haha.. 

Iallafall, väl där så fick vi hur bra hjälp som helst av personalen och jag provade en himla massa vackra klänningar, man kände sig lite som en prinsessa. Mitt i allt provande så träffade jag även Hanna där haha, i samma butik.. Lite lusigt! 

Men när vi lämnade Malmö så kände jag mig iallafall lite säkrare på hurdan klänning jag vill ha.. Kaaanske jag redan valt ut den rätta, vem vet. 


WHITE

Everyday life / Permalink / 1

Hejhej!
Idag har jag varit en runda på Väla och Ikea med Andreas. Han skulle lämna tillbaka några prylar som blev över när han byggde sitt kök, så då passade vi på att gå in en runda och köpa lite smått och gott till hans lägenhet. 

Nu har han stuckit och tränat och jag ligger och bara tar det lugnt i sängen. Är supertrött då jag inte kunde sova i att, så får semin jag kanske tar mug en powernap. 

Senare ska jag och brorsan köra en sväng till Arild, så då blir det eventuellt en promenad där i det fina höstvädret. 

PUSS
Till top