FRISKIS

Everyday life / Permalink / 0

Ja tro det eller ej, men jag var faktiskt och tränade en sväng idag på min tre timmars håla. Det krävdes inte så många minuter för att köra slut på min kropp då jag inte tränat sen tidigt i våras någon gång..? Men men, det är det lilla som räknas haha!

Nu ska jag strax gå och lägga mig efter att ha tittat på Magic Mike XXL tillsammans med mammi. Klockan står på 06.40 och det väntas en lång dag i skolan imorgon. 

PUSS PÅ ER

MÅNDAG MORGON

Everyday life / Permalink / 0

Pepsi & jag

Godmorgon!
Idag tycker jag det känns som höst, och inte på något negativt sätt utan på ett lite mer mysigt sätt. Det kommer svala vindar genom det öppna fönstret och ute ligger det en svag dimma över hela stan. Visst sommaren är underbar, men tanken på höst och tända ljus är också helt underbar!

Men men, idag är det måndag och jag ska snart till skolan. Vårt schema har ändrats lite (tack & lov) så istället för att sluta fem på måndagar så slutar vi runt tre, aningen bättre. 

Efter skolan har jag inte något planerat, men jag får väl ta tag i de få läxorna vi fått. 

Hoppas ni haft en bra helg,
PUSS

KRÄFTSKIVA

Everyday life / Permalink / 0


Godmorgon!
Gårdagen bestod av skola och sen kräftskiva hos mormor & morfar med familjen och kusinerna. Så himla mysigt jag hade det tillsammans med dem! Det blev många kräftor, räkor och även en hel del snapsvisor. Älskade familj!

Just nu sitter jag och äter lite frukost och snart ska jag bege mig till jobb. Det blir jobb hela dagen för mig idag, slutar inte förrän 17. Sen ikväll ska jag till kusinerna i Helsingborg för att fira minstingen som fyllt 8 år. 

Ha en toppen lördag!
PUSS
Till top