OPLANERAT

Everyday life / Permalink / 0

Hejhej!
Just nu sitter jag på min kvarts rast innan jag ska gå på ytterligare några timmars jobb, och jag skulle egentligen varit helt ledig idag.. Men men, klart man ställer upp när jobbet kallar!

PUSS

VITA RÄCK

Everyday life / Permalink / 0
Dagens outfit & dagens sällskap. 

Nu är jag hemma igen efter en mysig fika på Espresso House med Louise, och sen ytterligare lite tjejsnack nere på Vita Räck i solen som visade sig ibland. Så längesen jag träffade den tjejen, och hon är ju bara för underbar!

Senare ikväll kommer Annie till mig för en myskväll med film och lite sånt. Så fram tills dess ska jag försöka få ordning på mitt rum som för tillfället ser ut som ett bombnedslag... 

Hoppas alla får en mysig söndagskväll,
PUSS


HELGEN

Everyday life / Permalink / 0

Hejsan!
Har haft fullt upp både fredag och lördag så har knappt hunnit uppdatera er här på bloggen. Men här kommer en liten sammanfattning av mina dagar.  

I fredags jobbade jag till 22 och därefter åkte jag direkt till Vejby där det väntade personalfest. Hur trevligt som helst, ett riktigt härligt gäng!

Lördagen blev desto jobbigare, men 8 timmars jobb och en svag bakfylla... Men men, när kvällen närmade sig piggnade jag till och åt först god middag innan jag drog ut tillsammans med Emma och Linnéa. Så två riktigt bra kvällar har jag haft denna helg!

Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt och ska strax cykla till stan för en fika med Louise. 

PUSS
Till top